BuzzadorBLOG

www.buzzador.se

söndag 27 januari 2013

Sjukstuga......

...i Bokedalen!!!! Yngsta vart sjuk i fredags....å det fortsätter för hennes del...å helgen for det på mig! Det är av manlig sort!!! Huga.....febern infinner sig å hostan är från helvetet! Maken har roat sig idag......en ny tv till nya vardagsrummet!!!! Blir toppen det.................för alla dagar på året....frisk som sjuk!!!!
Host host..... Njut av kvällen! Anna

söndag 20 januari 2013

Sicken helg.....................

...............fredag började fint med att handla fredagsmys till la familja........taco å godsaker!!! Sen hem å mecka....städ i hönshus å annat............. Timmen slog å sen for jag till goaste kollegan på trevligheter!!!! Lördag erbjöd vila å handling av mat! Söndag...har erbjudit massor!!!! STÄD.............ugn och spis har fått rent!!! Alla lister under diskbänk å köksskåp har fått rent! Spisfläkten å vad den innebär har fått rent.......GÖTT! TVÄTTA!!!!! For till la stada med yngsta å hennes kompis......handling av saker som behövs! Hittade detta bord i en butik!!!! Så fint!!!! Å jag vart inte den första att fråga om detta!!!!
I en anna butik hittade jag detta underbara ordspråk............Love it!!!!
Helgen till ända då allt kan hända! Kram å natti! Anna

söndag 13 januari 2013

Så glad........

........att jag funnit dessa lampor!!!! Nu ska det bara kopplas el så ka de lysa också!!! Den lampan g hade tänkt från början.....passade mindre bra!!!! Kände av redan i går kväll.........att jag glömt att ta värktablett för lilla knät.....Tog en tablett......å genast försvann det......då vet jag vilken verkan dom gör!!!! Men skall inte äta dessa i många dagar till.......så doktorn lär få ett besök igen!!! Denna helgen går i vilans tecken......bara gör det vi vill å orkar!!! Gott det! Njut av Söndagen! Anna

torsdag 10 januari 2013

Grabbarna......

...........har vart i väg på äventyr idag!!!! Time för Caecar att klippas igen! Dock hade han kort stubin idag, den lille vasen! Belöningen var att få vara med sin allra bästaste vän morfarn!!! Snygg ble han också!
Byggde denna till små pippisarna...innan frost å varga vinter bet tag i backen....före jul!!! Säger bara vilken glädje det är att sitta på kökssoffan och titta när ALLA olika fåglar kommer på besök.......fågelbok är numer införskaffad!!!!!
Har vart på en liten åktur i em......till Grinden....Mia Maräng..(finaste Mia vart inte där.....hon njuter av semester.....)Sen vidare till Gripsholm....i Stora Höga....å där fann jag lampan jag har letat efter......!!!!! Gruff.......för den gjorde sig inte som jag hade tänkt mig.....men har annat på lut! Kväll till ända......natti natt! Anna

tisdag 8 januari 2013

Läkarbesök!

Har i ett par dagar haft ordentligt ont i mitt vänstra ben....När jag går.....uppför och nerför gör tok ont, likaså om jag ligger på benet! Vaknar minst 10 ggr per natt pga detta!!! Det är ju samma sida som jag slog i när jag trillade i trappan...... Hade en dialog med mig själv idag......kom fram till att det vore bäst att få det undersökt! Väl hos läkarn......det är många läkare på vc.......så man kan hamna hos vem som helst......alltid lika spännande!!!!! Snart så vart det min tur.............Den unge snygge läkarn hamnade jag hos!!!! Hm......förklarade min åkomma......å....han ber mig att dra upp byxbenen.....båda givetvis...bänder och böjer och frågar osv ....sitter där på britsen.....tittar ner på mina underbart snygga ben med 2 dagars stubb......SNYGGT !!! Eller inte...... (Gick absolut inte till läkarn för att vara snygg) Fnissade för mig själv och tänkte han har nog sett bra mycket värre saker..... Ang mitt lilla ben......så ska jag vara snäll emot det och fick lite bra värktabletter....Nån inflamation! Njut av kvällen! Anna

måndag 7 januari 2013

Måndag.....

.........och sista dagen på jullovet(för barnen)!!!! Yngsta har grejat och donat här hemma idag....dessutom så fixade hon midda till oss i em också!!!! Mums!!! Värmer ett moders hjärta varmt! Rosa satt så himla fint i fönstret häromdagen!!! Hon kan om hon vill......där i mellan så hittar hon på massa hyss!!!! Söt är hon dock!!!!!!
Tullorna har kommit igång och värpa!!! Blir några ägg om dan nu!!!!
Njuter av en go afton! Anna

torsdag 3 januari 2013

2013

Ett nytt år med nya möjligheter!!!! Känner starkt att 2013 kommer att bli ett riktigt bra år! Efter jul och min födelsedag å nyår med släkt och goda vänner, så ska vi landa in i vardagen igen! Vända rätt dygnet och hitta balansen igen. Make och barnen har äran att vara lediga dessa dagar och jag har äran att jobba! Våran lilla Rosa har haft fullt upp i jul! Spännande med gran och alla saker i den.........som man kan riva ner och jaga runt i huset. Särskilt när människorna i huset ligger och sover nattetid! Polkakäpparna vart x-tra kul och riva ner....bita sönder......ta med upp i trappan på 2:a våning....för att sedan släppa ner i trappan....å jaga runt! Ja se denna Rosa! Dagen på nyårsafton.......fick vi nog av våran gran!!! Den klipptes ner, å inte ett enda barr var kvar på grenarna!!!!
Njut av en go afton! Anna