BuzzadorBLOG

www.buzzador.se

söndag 1 april 2012

En tokbra helg!!!

Fredag började bra....ledig dag!!! Aftonen bjöd på utgång.....först vart det förfest........sen bar det av till Hatten!!! En buskul afton!!!!
Lördag....erbjöd......lite sovmorgon...sen så vart det dags att ta tag i hönshuset.......Nöjda tullor!!!! fredag em åkte jag å handlade massa foder.....så jag gjorde iordning tunnorna med foder!!!! Dessutom ble höna gla....hon fick ägg att ruva på......isbar av egen sort!!!! Sen åkte la familja till Thai Lee å åt buffe....smaskens........sen bar det av till familjen Sandling-Säther.....bastu och en urtrevlig afton!!!!
Söndag bjöd oxå på sovmorgon......GoTT!!!! Sen kom syrran å töserna!!! Vi bytte bil dag innan så det vart time att byta tillbaka!!! Jag vevade igång.....å fick putsat fönster i köket....å bytt gardiner......syrran strök för glatta livet!!!! Ble sugen på att fixa i ordning hallen lite........lampan kom upp......fick åkt till ikea och inhandlat gardin och gardinstång åsså en grönsak till fönstret.........ja just det ja....en skohylla oxå!!!!!
I em så har jag hört en massa pipande........å mycket riktigt......det kommer små kycklingar i afton!!!! Ser framemot påsken.....skärtorsdag far vi till svärföräldrarna!!!!......på strandön......ett mkt mysigt ställe!!! Vart där förra året....... Laddar för en ny vecka...... Natti! Anna

1 kommentar:

 1. Hej! Hittade ingen gästbok så jag testar att skriva här. Hoppas det är okej!

  Jag har en längre tid vart på jakt efter Brakelhöns. Tyvärr har jag inte lyckats få tag på några. Genom en sökning på google så råka ja få nys om att du iallafall har haft rasen. Har du den kvar? Jag vill så väldigt gärna köpa avelsägg från just denna ras.

  mail:emmastoudi@hotmail.com

  Midsommaren (alternativ.nu)

  0735-88 35 67

  Mvh Emma

  SvaraRadera