BuzzadorBLOG

www.buzzador.se

måndag 26 oktober 2009

Dagens.............................

.......................galenskaper började redan i morse!!!!!

Höstlov nu för barnen..........................yngsta går på fritids............väckte upp henne som vanligt i morse!!!!!
Tog plutten å brummade till fritids..................................Ganska tomt på hela skolan....................Lämnade av liten, jag brukar att brumma i väg....................men inte idag.....hade en märklig känsla av att det inte stod rätt till.
Ja, ja stängde av motorn på bilen å kollade runt på skolan....som skrivet, det vart väldans tomt....................å liten kommer åter till mig och har ett lustigt flin på läppen.......................ja just det ja...........stängd dag på hela skolan för övrigt i hela kommunen.....bara å brumma hem igen!!!!!!..............................Hm vi behvde ju att jobba......................fick ringt hem Caecars allra bästaste vän Morfarn!!!!!!
Räddaren i nöden!!!!!
TACK!!!!! Till min käre far!!!!!!


I afton har vi grejat i bygget........................................jag är vit i håret, har målat väggarna i hallen å köket!!!!!!

Även en del spackel uppdrag är utförda!!!!

Nja ska nu krypa till kojs å kolla nån film......................funderar på om det kan bli "Den bästa sommaren" med Kjell Bergqvist!!!! (Favvisskådis)

Njut av kvällen!
Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar