BuzzadorBLOG

www.buzzador.se

fredag 21 maj 2010

Pollen.........................

..........ja nu är det fullt av pollen i luften....det gav sig till känna i morse.....................jag nös.......å ....nös.........å....nyste....å fnyste....åsså snöt jag mig oxå.................har aldrig vart med om maken.......................!!!!!!

Undra snart hur STOR en katt kan bli...................DORIS e nu så stor och rund, att jag tror att hon skall spricka......................Ser nu att hon är bra otålg och irriterd..................TÅL.......absolut INGENTING.....................minsta lilla så väser och fräser hon............................(Liknar blivande tonårsdottern)...............!!!!!!
Hoppas snart att det smäller....................Och jag önskar varmt att få vara med om denna förlossning!!!!.........Vid förra så behövde Doris en del assistans.......!!!!!!!!!!! Vilet resulterade i en 1 styck kattunge vid namn BEBIS.....................som flyttade till.............Inger i Skövde!!!!!


Ska i afton innan sänggående intaga en allergi tablett.....................

Natti natt!!!!
Anna

2 kommentarer:

  1. Hallooo Anna

    Hittade hit via FB.=)

    Angående Faverolletuppen, vill du ha honom så är det inga problem. Lite skönt att slippa dela av höns vilket hade varit nödvändigt om han går kvar.

    Mvh Jenny

    SvaraRadera