BuzzadorBLOG

www.buzzador.se

tisdag 11 maj 2010

Tisdag........


...å fullt upp!!!!!
Började dagen tidigt idag..................hos tandläkaren.................................................fick lagat en fraktur på en tand......................jag låg som en sprättbåge i stolen.................gillar inte om det......................................................men fort gick det!!!Efter detta så for jag till Marstrand...............................Carlsten e underbar att titta på!!!!!!Dags för belöningen........efter tandläkaren...................................FOTVÅRD...........
Gött.....!!!!

Nästan samma typ av stol satt jag i....den hos tandläkaren vart mindre bekväm......................
men stolen hos Inger på fotvården vart bra mycket mer bekväm!!!!!


Inger visste om vart jag hade vart innan jag kom till henne......................så hon tog väl hand om mig.......................hon hade gjort 2 goda och fina smörgåsar till mig........å servade mig med kaffe!!!!! Så rart!!!!!
Jag satt som en prinsessa i stolen där!!!!!!

Fötterna är nu ordentligt filade.................å sommar fina!!!!!

Har haft en soft em..................bara tagit hand om mig på min lediga dag.....................somnade midda när jag kom hem....å sov läääääääänge.........Gott!!!!
I afton får jag allt ta tag i lite tvätt..............för det väller över i badrummet!!!!!!

Njut av kvällen!!!!!
Anna

2 kommentarer:

  1. Åh, vad det låter härligt! Ja, inte tandläkaren då. Mysigt att åka till Marstrand och bli ompysslad. Jag har också bråkat med tvätten ikväll. 7 ikeakassar som skulle vikas och sorteras in i skåpen. Mindre kul! Men nu är det gjort för den här gången iallafall. Kram!

    SvaraRadera
  2. Ja jag blev verkligen ompysslad!!!

    Gött det, med tvätten..............!!!!


    Kram

    SvaraRadera