BuzzadorBLOG

www.buzzador.se

fredag 17 april 2009

Underbart.........................

......solen skiner och det kliar i fingrarna!!!!!.................plantera å få jord under naglarna!!!!Kommit över ett gäng udda pelargoner...............................även några doftisar!!!!
Det blev så fint i alla lerkrukorna!!!!!!
Nu vilar alla plantor inne i köksfönstret...............................doftar gott gör det oxå!!!!Även mina tomatplantor fick komma i ny jord och större kruka!!!!!Har i afton städat och meckat bland alla djuren...............dom mår så gott när de får nytt strö!!!!!
Vart ute å flängt å hämtat ongar på disco.........................där vart det rajtantajtan!!!!!!!
Även brandlarmet ljöd.....................så det vart en massa brandbilar å brandmän på plats också.
Även jag har lyckats att dra igång ett sådant..............................det kostatde mycket pengar.....men med gott samarbete bland skola å föräldrar så kostade det inte så mycket................men vilken lärdom det ble!!!!!!!
Njut av kvällen!!!!!
Anna2 kommentarer:

  1. Anna Hej ! Ett stort Grattis till din Blogg Sidan ! Fantastikt vad huset blivit fint ! Rolig att följa ditt "liv" med familjen. Alla djur som finnas runt om dig... makalös arbeta du gör det är bara att gratulera igen ! Du har fina söta flickor som jag känner personligen -var rädd om dom och blir stolt att du har en underbar man som bygger och gör allt fint för familjen. Lycka till och puss & kram ! Från: ilona Titta på vår hemsidan http://helenelapja.mlap.hu
    (Därför blev namnet Helene för ilona namn var uptagen))

    SvaraRadera
  2. Anna Hej Igen ! Jag glömde säga att jag har också en blogg-sidan "piris blogg" Det är blandat med ungerska språk som "helene lapja" för jag har många vänner från min födelseland. Ha det bra ! Kram ! - Ilona

    SvaraRadera