BuzzadorBLOG

www.buzzador.se

onsdag 27 januari 2010

Vilken.......................

..............vargavinter vi fick i år!!!!!!

Så många minus och snön vräker ner............hoppas nu att vi får en fin sommar....en kall/snöig vinter och en solig sommar............Det skulle jag gilla om!!!!!

Hemma med yngsta idag...........vart även hemma i går..........har nu hostat i 2 Veckors tid.........så idag far vi till doktorn...........nu ska hon bli frisk!!!!
Morfarn vart snäll å var hemma med liten förra veckan...........så rart av honom!
Skämde bort både barn och hund!!!!!


Förstod att det vart oväder på G.............................å då får jag alltid eld i baken å ska tvätta............för strömmen kan ju gå.........å då e det så tråkigt att ha massa tvätt liggandes.........hm....så jag tvättade ett gäng maskiner i går, å kunde till slut se botten på korgen.....yeeeeeeees!!!!!!.........................lyckan varade sådär länge..............barnen kom igång å städa rummet sitt................3 ikea kassar med tvätt kom det ner till tvättstugan........gaaaaaaaaaaaah.......................bara att fortsätta och se väldans go å gla ut!!!!!!!

Men en mor blev så lycklig att de ville städa helt av sig själva....utan påminnelse om detta!!!!!!


Fick åkt bort nu på morgonkvisten till skolan å hämtat hem skolarbete till sjuklingen så hon inte kommer allt för mycket efter!!!!!!

Ska nu klämma igång en maskin med tvätt!!!!!
Njut nu av det snöiga vädret!!!!
Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar