BuzzadorBLOG

www.buzzador.se

söndag 28 november 2010

I torsdags ja........

.......................då vart det hänt igen!!!!!!
Jag försov mig.............hm gillar jag inte om.....................har haft nån dynga i kroppen..........och då blir jag toktrött............och då händer det!!!!!

Jag snozade som vanligt......men lyckades att stänga av alarmet......................vaknar runt 07.28........brukar att åka 07.30........................Går upp drar på mig kläderna...........å sen sitter jag i bilen..........................väl på jobbet så hittade jag en brödbit i frysen................och sen vart dagen i gång.....å jag med för den delen..................snackade lite konstigt...................hm...det är bara att bjuda på sig själv!!!.................Sen så gör jag en upptäckt....................märkligt vad mina thights ser konstiga ut.........................tar en noga koll.................MEN.....................har dom ut och in på..................Tur att jag upptäckte det själv!!!!!


Helgen har gått i racerfart...........................i fredags hade båda tjejerna sova över gäster...............å på lördagen så kom syrran å hennes raringar...........med övernattning......Mysigt!!!!

I dag har jag haft loppis med ett gäng tjejer.......................trevligt!!!!

Ja just det...................när jag besökte hönshuset på fredags kvällen....................så gjordes ett tråkigt fynd......................min vite stilige leghorn tupp...............låg där............sten död!!!!
Så nu letas det en ny tupp!!!!

Njut av kvällen!
Anna

fredag 26 november 2010

Så gjorde jag samma sak igen................

....hm..........in och handla på MAXI!!!!
Parkerar min bil och går in i affären.....................går runt och kollar saker....och plockar ner vad jag behöver i korgen........betalar och går ut...............och där står jag med min kasse och ganska mycket förvirrad....eller ja mycket förvirrad.............................men var fan ställde jag bilen................bara att börja knata runt och leta........................rad efter rad...........................slår aldrig fel............till slut så hittade jag lilla bilen och brummade hem!!!!!



Njut av kvällen!
Anna

fredag 19 november 2010

Äntligen fredag!!!!!

Ja i dag e det fredag och jag börjar dagen med sovmorgon!!!!!
Ska i em ut å äta med några kollegor!
Ska bli kul och mysigt!

I morgon bär det av att handla lister.............ska bli så kul att sätta upp dessa!
Senare samma em så skall vi till kompis låååååååångt inne i svartedalen.......fira att hon fyller år!

En go liten berättelse......................
Den handlar om Caecars allra bästaste vän Morfarn.

ja gubben ligger och sover gott...........då telefonen ringer..............när han väl svarar så ingen där.............................han lägger sig igen......................och givetvis så ringer det igen!!!!!
Gubben svarar....................i andra änden så e det e hurtig man från en känd tidning..........ja en försäljare..............han frågar glatt efter Malte...............och gubben som är toktröttpå allt vad försäljare heter svara................-han är inte hemma!!!!!......................................


Tycker att den är så bra!!!!!!!!!
Har skrattat gott åt denna!


Njut av dagen!
Anna


måndag 15 november 2010

En smak av sommaren...................




........blev det till midda i dag!!!
Makrillen vi fiskade i somras............njuter vi av nu!!!!
Stekt makrill med stuvad spenat.............mums!!!
Dock inte barnens favorit..............men de äter!!!




Slog till i em och bakade bröd!!!!
Passade så himla bra när goa kompis A-K kom förbi!!!
Te och nybakt bröd!!!
Och massa tjöt!!! Mys!!!!!!


Har ledig dag i morgon.............har massa planer för vad jag ska göra!!!
Listan kan göras lång med allt jag vill och vad jag behöver att göra!!!
Absolut bara kul saker!!!!


La gula ärtor i blöt.................ska ge mig på att göra ärtsoppa i morgon!!!

Hör ett surr.....................John Blund är på väg.............................
Natti
Anna





söndag 14 november 2010

Helgen.....................


Ja helgen har gått i rasande fart!!!!! (Som vanligt!)
I går vart vi hos svärmor....firade bonus svärfar!!!
Massa god mat!!!
Trevligt!

I dag har dagen gått fort!!!
Sovmorgon till kl 12.00 Gött och välbehövligt!
Sen kom raraste syster med barn på besök......vi lunchade ihop!!!

Maken har målat trapphuset!!! Blir så bra!




För några dagar sedan fick jag ordning på utekrukan!!!!!
Hittade en urläcker ljushållare med en Ängel på!!!
Gillar om den mycket!!!!








I em så delade jag av hönsen!!!
Ras för ras......................hade ju släppt ihop alla inför vintern....................men trycket på att ha rasrena ägg nu är stort!!!!!
Så faverollerna går för sig........isbaren för sig åsså de vita leghornen!!!!

Kompis hämtade ett gäng vaktlar i em oxå!!!!
I går så slaktade vi av ett gäng tuppar.........så många det blev!!!!! Men nu vart det gjort!!!
Laddar för en ny vecka!!!!

Anna



















fredag 12 november 2010

Hade dejt i tisdags...................

............hm...ja.....med raraste Jennie med barn!!!!
Urmysigt!!!!!
Hon jobbar, jag jobbar.....aktiviteter med barn osv osv............svårt att få i hop det!!!!

Em vart urtrevlig!!!!
TACK Jennie!

Dagarna springer på..............önskar att det blir advent så jag får sätta upp lite stjärnor och advetsljusstakar!
Mörkret både tär och tar...............men vid just advent, blir det så mysigt!!!!

Just det ja.........fick smaka på lite vinter i veckan....................
Gled av vägen.........med mina sommardäck.........................å ja.........vinterdäcken låg i baggaget skulle till däckfirman..............................!!!!
Kunde inte köra fortare än 30km.............annars så slirade jag hit å dit på vägen med bilen!!!!

Har i veckan äntligen fått målat färdig mina stolar!!!!!!

Kände att jag behövde inspiration i em.................så jag for till Mia Maräng!!!!
Fick fyllt på med inspiration!!!!!
TACK Mia!!!!!

Njut av helgen!!!
Anna

tisdag 2 november 2010

I dag vart det gjort.............

.............for i morse till tandläkarn..........tyckte att jag hade god marginal......men att jag alltid skall vara en tisdoptimist!!!!!
Ser att jag blir nån minut sen.......................så jag ringer till tandläkarn............och telefonsvararen går i gång........rösten säger att det är stängt...................hm........märkligt....tusen tankar far runt i huvudet...............men trots detta så skyndar jag på ändå.................väl framme..........så är det tok mycket folk i väntrummet......................å jag hinner inte ens att anmäla mig i luckan..............
Blir inropad genast när jag kommer.................med andan i halsen..............å mina förklaringar till varför jag är sen.............................Genast så ser hon hur rädd jag är.................börjar att tala lugnande till mig och säger till mig att andas......................förklarar varför jag är rädd.............bla bla bla........................några minuter senare så ligger jag i stolen som en sprättbåge................tandläkarn och sköterskan kör fortfarande den lugnande stilen...............................verkar att go effekt på mig..............så nu är det dags att öppna munnen............hon kör in spegeln i munnen på mig.................ja men tjenare mors.....den åkte ut lika fort igen.......................tanden som behöver att grejas med sitter nästan längst bak.....Hon gör ett nytt försök..................men det går mindre bra..............jag frågar henne om jag ska tala om vad jag har ätit till frukost eller om hon vill se det........................-ja svarar hon fortsätter jag såhär så ser jag snart!!!!!

Hon hittar sina sätt att lyckas att greja i munnen utan att jag ulkar...................ända tills hon skall lägga in tamponaler i munnen.......................men efter mycket list så lyckas hon åter igen att "lura" mig..............................hon borrar och meckar och grejar....å det går bra!!!!!!!!!!!
Till slut är det dags att lägga på plasten på tanden................och det grejas och fejas............när hon närmar sig slutet så säger hon........bit ihop och håll så tills jag säger till att du kan öppna munnen igen................jajjemän säger jag och biter i hop....................sköterskan börjar att städa och feja...och tandläkarn skriver på datan...............så det tar ett par minuter!!!!
Så äntligen säger hon det..........nu kan du öppna munnen..............hm mummlar jag............och ska öppna munnen.................Det går inte.....................DET GÅR INTE......................får PANIK..........tandläkarn får PANIK.........................Hon säger smått hysteriskt -Vi ska ordna detta, jag fixar detta....så pratar hon på...................Åh jag sitter där ..............en tanke slår mig att Jag kan ju iallafall andas...............................Den nu väl hysteriska tandläkarn tar nu till redskap för att bända upp mina tänder.....................hon kör på ett par gånger............utan framgång....................Jag själv börjar att se hur de kör mig till akuten..........................tankarna passerar sakta men säkert..........då......TJONG............så släpper det........................Mina första riktiga ord som kommer ur munnen är.........................-Jag ska aldrig mer bita i hop.............................en mycket svettig tandläkare säger -Det förstår jag.................

Dessutom så blev det ett stort hål i plånboken...........................


Njut av kvällen!
Anna

måndag 1 november 2010

Det är änna dåligt med bilder nu för tiden......

...............men så är det just nu............ska allt ta lite bilder i morgon......på andra våningen som fick golv i helgen!!!!!

I söndags så upptäckte jag att en tand har ändrat form....i munnen min.............kan inte dra mig till minnes att det har hänt något i vaket tillstånd.............så mina tankar och funderingar har fått det till att jag har gjort det i sömnen...........hur som så känns det väl otrevligt!!!!!

Ringde i dag till folktandvården.......................en glad tanta i andra änden svarar glatt att hon heter Ulla....................-Hej säger jag.............Jag har bitit av en tand.....................Ulla säger.........-vad glad du låter...för det?????................
-Det hjälper liksom inte att låta lessen, sa jag..................
Ett skratt i andra änden...................
Jag frågar sedan..............-Hur mycket pengar ska jag ha med mig?????
-Ja svarar hon.........................vad vill du betala????
Jag får till ett riktigt bra svar.............hm tycker jag............-Ingenting...........
Mellan tummen och pekfingret så kan jag räkna med........700-1300......................känns sådär upplyftande......................till saken hör att jag är förbannat rädd att gå till tandläkarn.............men någon inom mig säger.......bit i hop och kom igen.....................så får det bli!!!!!
Ägnar ledig dag åt detta...................

Sov gott!
Anna