BuzzadorBLOG

www.buzzador.se

fredag 5 augusti 2011

De kan hitta på........

........dessa gossar......hm!!!!

Jag skulle ut och blanda foder till hönsen..............dörren till grovköket stängdes inte helt, till hundens stora lycka!!!
Såg honom på andra sidan bäcken..............och sen vart han borta....................hm...ja gossen hade troligt begett sig till golfbanan..............maken tog sig en promenad och kollade läget.......näe...ingen Caecar....!!!!

Precis när maken kommit in så ringer telefonen...........en tjej som jag känner......och vet att vi har en vit hund.......frågar om våran hund är borta......-Ja det kan man säga.......sa jag.......Hon - det är en katt med..............
Sune vart det.......
Tjejen vart inte hemma...utan hennes granne....hade tagit hand om Caecar.....
Så jag cyklade bort till golfbanan..(bostadsområdet).............där satt den rara tjejen....med Caecar.......Han hade fått komma in till dom.....fått köttbullar...(han ÄLSKAR köttbullar).....barnet i familjen trodde att de hade skaffat hund och blev grymt ledsen när Caecar skulle hem..............dessutom så sa hon att det vart en katt med......och han fick inte komma med in.....Hon trodde att Katten hade vart elak mot hunden......eftersom hans öga kan se lite tråkigt ut....(ålderssak på en gammal jycke)...................hm.....si dessa djur.......de gjorde sällskap.....över ängen bort till bostads området.........Tur att det finns snälla ärliga människor!!!!

Men vad pojkarna kan hitta på......................på hemvägen så dök Sune upp ur diket och jamade mycket högt!!!! KAn tänka att han blev orolig för sin vän......................ni ligger grabbarna grus och sover på fällen........efter kvällens äventyr!!!!


Natti
Anna

1 kommentar: